TID TIL SMAG uge 2

TID TIL SMAG

I caféen Arne Jacobsens alle 15-17

 

Nu kan du forkæle dig selv, din familie eller dine gæster med et velsmagende måltid. Uanset hvor travlt du har, har du nu altid TID TIL SMAG. Vælg imellem et bredt udvalg af populære færdigretter, der er udviklet af Fazer Gastronomies, og som passer til enhver lejlighed og ethvert smagsløg. Varm retten op og servér med dit yndlingstilbehør.

  • Bag de grå etiketter finder du vores premium-retter.
  • Retterne med grønne etiketter er alle veganske.
  • Er du til klassiske hverdagsretter, så gå efter de lyserøde etiketter.

Retterne er glutenfrie, og næsten alle laktosefrie. Find dine favoritter på køl i kantinen - spørg i køkkenet.

Udvalget varierer - find dine favoritter i køleskabet - Velbekomme!

 

BRUG BØTTEN!

Glasset kan du bruge igen og igen. Pil etiketten af og brug f.eks. det tomme glas til at sylte sommerens grønt, til syltetøj, til at opbevare havregryn, mysli, mel eller pastaskruer. Du kan også bruge det som vase eller andet dekorativt til hjemmet.

I denne uge har vi et rigtig godt tilbud på Tid til smag af disse retter

 

Boeuf Bourguignon

Denne simreret leder smagsløgene til det franske landkøkken. Den smagfulde og kraftige ret er fyldt med de bedste ingredienser, blandt andet oksetykkam fra Nordjysk Naturkød, som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, dejlig rødvin og en masse grøntsager. Og så er den fri for både gluten og laktose.

Servér evt. med kartoffel- eller sellerimos, polenta med rosmarin eller spæde salater med mormordressing og et godt landbrød.

700 gram pr glas

Vi har beregnet denne ret til 2. personer.

Pris pr glas 80,-kr

 

Butter Chicken

En skøn indisk klassiker fyldt med kylling og en masse spændende krydderier som kardemomme og garam masala. De varme autentiske smage fra det indiske køkken falder i god jord hos hele familien. Kødet er dansk, og retten er fri for både gluten og laktose.

Servér med alle slags ris sammen med fladbrød og en salat med mango, kikærter, chili og koriander

700 gram pr glas

Vi har beregnet denne ret til 2. personer.

Pris pr glas 80,-kr

 

Chili Con Veggie

Denne delikate klassiker indeholder et hav af lækre grøntsager og krydderier, som vil få dine tænder til at løbe i vand. Retten er glutenfri, laktosefri, vegansk og 100 % økologisk.

Servér med ris, creme fraiche, cheddarost, syltede rødløg, jalapeños, nachosog guacamole, alternativt majskolber med persilleolie.

Pris pr glas 80,-kr