Ingredienser

6 stk. grisekæber, afpudsede
1 stk. gulerod i tern
1 stk. løg, snittet
100 g selleri i tern
¼ stk. chili
2 kviste persille
2 kviste timian
salt og peber
½ tsk. røget paprika
1 mørk øl (vi kan anbefale ”The Man Behind” – Brown Ale)
¼ l vand

Fremgangsmåde

Kæberne krydres med salt, peber og paprika og brunes af.
Gulerodstern, snittede løg, selleritern, chili, persille, timian, salt, peber og paprika kommes i et ildfast fad sammen med kæberne, øl og vand.
Fadet tildækkes og retten braiseres i ovnen ved 170 °C i ca. 60-75 min.
Fadet tages ud og hviler på bordet i 15 min.
Væden hældes fra, og alle grøntsagerne tages med over i gryden. Det hele blendes til en sauce, som evt. kan jævnes med maizena.
Serveres evt. med kartoffelmos og en god råkostsalat.
Velbekomme!