Ingredienser

Til 4 personer. 

Fiskefrikadeller:

1 kg færdig grov fiskefars
(der bliver nok til børnenes madpakke dagen efter)
”Herbes de la mer” fra Mill & Mortar
(efter smag eller som drys på de færdige fiskefrikadeller)
Olie til stegning

Remoulade:

1½ dl drænet yoghurt
½ tsk. karry
150 g bladselleri
3 spsk. hakket løg
2 spsk. hakket kapers
¼ bdt. basilikum
1 spsk. mayonnaise
¼ bdt. dild
150 g gulerødder

Fremgangsmåde

 

Remoulade:
Skræl og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Bladselleri skrælles og skæres i fine tern. Hak dild, basilikum og løg fint. Rør yoghurt og mayonnaise sammen med de hakkede urter og karry. Vend gulerødder og bladselleri i dressingen, tilsæt løg og kapers. Smag til med salt og peber.

 

Fiskefrikadeller:
Smag evt. din fiskefars til med ”Herbes de la mer” inden frikadellerne formes og steges i olie på panden. Der kan evt. drysses lidt ekstra ”Herbes de la mer” på frikadellerne ved servering, det giver en flot finish. Servér de friske fiskefrikadeller med remouladen og lune kartofler, evt. vendt i lidt smør, samt hakket dild.

Velbekomme!