Ingredienser

Mængde: til 4 pers.
Tilberedningstid: ca. 30 min.

0,5 bdt. grønne asparges
0,5 stk. aubergine
0,5 stk. squash
Jomfru olivenolie, koldpresset
Salt
Peber
Friske krydderurter efter eget valg (eks. timian, rosmarin, salvie, oregano)

Fremgangsmåde

Knæk de grønne asparges der, hvor de naturligt knækker.
Skær squashen i skiver, enten i runde skiver eller på den lange led.
Skær auberginen i skiver, enten i runde skiver eller på den lange led.
Læg grøntsagerne i en skål og vend dem med rigelig olivenolie, salt og peber.
Grill først aubergine, så squash og til sidst asparges.
Læg de grillede grøntsager på fedtsugende papir og drys med friskhakkede krydderurter, f.eks. timian, rosmarin el. salvie.

Info: Økologisk, rød peberfrugt er også super god at grille.
Grill den, til skindet bliver helt sort, flå skindet af og drys med salt og peber.


Velbekomme!