Ingredienser

500 g skyllet spinat (frossen spinat kan også anvendes)
250-300 g mel
300 g kogt quinoa
2 spsk bagepulver
2 øko æg
110 g usaltet smeltet smør
1 tsk salt
2 tsk stødt spidskommen
3 dl mælk (evt. kokos)
12 mellemstore forårsløg (200 g i alt) skåret i tynde skiver
3-4 friske grønne chili, skåret tyndt2 øko æggehvider, pisket stive

Tip: Pynt med en lækker topping, f.eks. rå æbler, rødbeder og brøndkarse.

Fremgangsmåde

Lav en “klassisk” pandekage med alle opskriftens ingredienser - minus spinat, forårsløg ogchili.
Vi anvendte bredbladet spinat fra frost (afdryppet), blendede det med forårsløg og grønne chilier til en pasta, som vi tilførte i pandekagedejen.
Laver man opskriften med frisk dampet spinat, så fremstår pandekagen hvid med grønne“pletter”, hvorimod ovenstående, med frossen spinat, giver en grøn pandekage.