Ingredienser

Mængde: ca. 20 stk.

Tilberedningstid: ca. 30 min. (+ 24 timer på køl)

100 g mandler
100 g hasselnødder
300 g usaltede peanuts
25 g smør (smeltet)
80 g sesamfrø
50 g kokosmel

200 g god mørk chokolade
50 g smør
Evt. frysetørrede hindbær, ristet kokos eller hakkede nødder

 

Fremgangsmåde

Blend nødder groft og tilsæt den smeltede smør.
Rør alle ingredienser sammen til en tyk masse.
Fordel massen på bagepapir i et fad eller en bradepande.
Bag i 20 min. ved 150°C.
Smelt chokolade og smør i et vandbad og smør på den afkølede myslibund eller dyb heri.
Pynt evt. med frysetørrede hindbær, ristet kokos eller hakkede nødder.
Stil på køl til næste dag.
Skær ud i de størrelser, der passer til din appetit.

Velbekomme!