Ingredienser

½ dl koldpresset jomfru olivenolie.
100 g bacon i små tern
1 stk. løg, snittet i små tern
2 stk. porrer (det hvide) i tynde ringe
1 stk. gulerod i små tern
¼ stk. knoldselleri i små tern
1 stk. bagekartoffel i små tern
100 g hvidkål i små tern
½ ds. tomater, flåede og hakkede
2 ½ l bouillon
100 g spaghetti (knækket i små stykker) el. suppehorn
1-2 fed hvidløg, knust
Hakket kørvel el. persille
Salt og friskkværnet hvid peber

Fremgangsmåde

Sautér bacon i olien, og tilsæt grønsagerne. Lad alt sautere og tilsæt bouillon.
Tilsæt spaghetti/suppehorn når det simrer, og kog til pastaen er færdig - ca. 8-10 min. alt efter ønsket konsistens.
Smag suppen til med knust hvidløg ved servering, og tilsæt evt. ekstra bacon, salt/peber og hakket kørvel eller persille.