Ingredienser

Til 4-6 personer. 

400 g oksekød i tern
100 g bacon i tern
3 stk. løg i tern
½ stk. knoldselleri i tern
4 fed hvidløg, hakkede
8 ml store kartofler i store tern
2 stk. røde peberfrugter i strimler
2 ds. flådede hakkede tomater
1½ l oksebouillon
2 spsk. Edelsüss paprika
1 spsk. rosenpaprika
2 tsk. røget paprika
1 tsk. spidskommen
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Steg bacontern i suppegryden til de er gyldne, og tag dem op.
Steg løg og hvidløg i fedtet til de er klare, og tag dem til side.
Mix de tre slags paprika sammen i en skål og vend kødet heri. Brun kødet i gryden med olie.
Tilsæt knoldselleri og gulerødder og lad dem svitse lidt med.
Tilsæt løg og bacon igen. Tilsæt tomater, spidskommen og bouillon og lad det koge i ca. 1-1½ time til kødet er mørt.
Tilsæt kartofler og peberfrugt og lade det simre yderligere ½ time.
Servér med creme fraiche og et godt brød til.
Velbekomme!